JEDINSTVENI VIDEO TRENING ZA DRESURU TVOG PSA!

 

Tražiš idealno rešenje za dresuru svog psa?

Ne želiš da daš svog psa tamo nekom dreseru, već želiš da sam ispečeš zanat osnovne dresure i to primeniš na svog psa. Savršeno! Na pravom si mestu!

Za tebe smo napravili GoDOG VIDEO kurs za dresuru tvog psa, uz pomoć koga ćeš naučiti svog psa osnovnom kućnom ponašanju.

I garantujemo ti, ako pratiš uputstva iz video treninga i primenjuješ akcione korake - u roku od 15 dana, SIGURNO ĆEŠ imati rezultat u dresuri svog psa!!!

Zašto bi ti život sa psom bio obaveza kada može biti uživanje!

Kako je sve ovo moguće? Pa lepo, idemo dalje...

Pas ulazi u život kao tvoj ljubimac. Kako vreme odmiče pojavljuje se velika potreba za dresurom.

Ti ne želiš da tvoj pas ide na tamo neka takmičenja ili da bude vojnik, već samo želiš njegovu osnovnu poslušnost zvog njegove bezbednosti, i želiš da je tebi i tvojoj porodici život sa psom komforan, a ne tortura. Svako ko te poznaje daje ti neki savet, da li je to prijatelj ili kolega sa posla. Preporučuju ti razne youtube klipove i tehnike, međutim ni jedna od tih tehnika ipak ne pomaže.

U početku, neposlušnost šteneta možeš tretirati kao nešto što je šarmantno. Međutim, posle svega par meseci, ponašanja kao što su penjanje na nameštaj, neprestano skakanje po gostima, uletanje u tvoj tanjir sa hranom, griženje nameštaja i obuće, vučenje na povocu postaju ponašanja koja jesu sve samo nisu šarmantna.

Često odnos sa psom može da krene stramputicom ukoliko se ne postupa po određenim pravilima. Vraćanje na pravi put je u većem procentu neizvodljivo nego uspešno.

Čest izazov sa dresurom jeste da je ona lokalnog karaktera. Dobili ste preporuku za nekog dresera, čuli ste da je on savršen u svom zanatu – međutim živi i radi u nekom drugom gradu.

Tvojoj muci i nedoumici je došao kraj!

Specijalno za tebe smo osmislili poseban program  VIDEO dresure "GoDoG VIDEO". Ovakavom vidu dresure više nije bitno gde žive njegovi pohađači.

KLIKNI OVDE I DRESIRAJ SVOG PSA SA LAKOĆOM PUTEM "GoDoG VIDEO" DRESURE

GoDoG VIDEO

UKOLIKO NISI SIGURAN/NA DA JE "GoDoG VIDEO" KURS PRAVI IZBOR ZA TEBE, TO JE SKROZ U REDU, ZA TEBE SMO OBEZBEDILI I BESPLATNE KONSULTACIJE.

Zakaži

Zašto je "GoDoG VIDEO" dresura za tebe?

Kada pohađate redovnu dresuru psa – to može biti individualna obuka ili grupni trening. Kada pohađate individualni trening (vi, vaš pas, dreser) – vi tada učite kako da usmerite karakter isključivo vašeg psa. Na grupnim treninzima svedočite i drugačijim karakterima pasa, ali ostajete uskraćeni za detaljnjiji pristup vašem psu. GoDoG VIDEO dresura ima oba – rad sa različitim psima, a uvek možete postaviti pitanje koje se konkretno odnosi na vašeg psa.

Stalan pristup

U toku sazrevanja pas može da promeni ponašanje. VIDEO dresura vam omogućava stalan pristup treninzima, kako bi se podsetili starog gradiva ili kako bi primenili neke nove vežbe ukoliko je to potrebno.

Imaš pitanja? Imamo sve odgovore za tebe!!!

U okviru grupe se na nedeljnom nivou odžava LIVE (Pitanja & Odgovori) čija je svrha da ukloni sve nedoumice pohađača u okviru VIDEO obuke.

Visok kvalitet snimaka

Svi snimci su snimljeni profesionalnom kamerom u HD rezoluciji, a treneri su ozvučeni mikrofonom.

POMOĆIĆEMO TI DA SA LAKOĆOM DRESIRAŠ SVOG PSA KAO ŠTO SU TO MNOGI URADILI KOJI SU KORISTILI "GoDoG VIDEO" DRESURU!

Milena & Sofija

"Makijeve uši su počele da nas slušaju. GoDoG VIDEO obuka respect!"

Orli & Snežana

"Da bi naša Lee znala, morale smo prvo nas dve da naučimo! GoDoG VIDEO je značajno doprineo tome"

Saša

"Redak slučaj da mi se moja lenjost isplatila. Nije mi se Luca vodila na dresuru, već sam dresuru doveo kod Luce. GoDoG VIDEO nam je to omogućio!"

Kako da koristiš "GoDoG VIDEO" sa pametnog telefona.

 

Kako GoDoG VIDEO dresura funkcioniše?

Kompletan program naše redovne obuke je sada ONLINE. Ovde možeš pristupiti VIDEO sadržaju koji je snimljen prilikom rada sa našim pohađačima i njihovim psima. Veliki broj kratkih i jasnih VIDEA, uputiće te u osnovne tehnike dresure putem koje ćete formirati kućno ponašanje tvog psa.

Ukoliko si već čuo/la za nas, sigurno znaš da se naši treneri izdvajaju po fantastičnom predavanju i prenošenju znanja. Veliko iskustvo u radu sa vlasnicima i njihovom psima naučilo nas je koje su to ključne tehnike koje vlasnik treba da poznaje kako bi sa psom sve funkcionisalo.

Start obuke se ne vezuje za određen datum već možeš danas startovati. Kompletno predavanje je već ONLINE. Po prijavi dobijaš detaljan e-mail sa planom treninga.

"Sa psom možeš trenirati 10 godina a da se ne pomeriš sa polazne tačke. U radu sa psom nije presudno vreme već isključivo tehnika vežbanja."

Ovakav vid obuke odličan je za tebe koji nemaš takmičarske ambicije, već želiš da se tvoj pas primerno ponaša u kućnim uslovima. Zašto bi ti pas predstavljao obavezu, kada uz malo znanja taj odnos može biti uživanje!

 

KLIKNI OVDE I DRESIRAJ SVOG PSA SA LAKOĆOM PUTEM "GoDoG VIDEO" DRESURE

GoDoG VIDEO

UKOLIKO NISI SIGURAN/NA DA JE "GoDoG VIDEO" KURS PRAVI IZBOR ZA TEBE, TO JE SKROZ U REDU, ZA TEBE SMO OBEZBEDILI I BESPLATNE KONSULTACIJE.

Zakaži

Šta sve dobijaš u okviru GoDoG VIDEO dresure?

Program:

"Uloži svojih 15 dana u psa – čeka te 10-15 godina uživanja."

  • FOKUS PSA – Da bi započeo komunikaciju sa psom potrebno je da te prvo pogleda u oči.

  • KOMANDA DOĐI – Najvažnija komanda iz razloga bezbednosti. Neka tvoj pas prvo dođe, za ostalo ćemo lako.
  • KOMANDA ČEKAJ – Život je mnogo komforniji kada tvoj pas ume da se strpi.
  • KOMANDA SEDI – Kada želimo psa da smirimo.
  • KOMANDA LEZI – Kada želimo psa da smirimo na duži vremenski period.
  • KOMANDA PORED – Ako u šetnji pas vodi, niko ne uživa. Ako u šetnji ti vodiš, svi uživaju. Glavni cilj ove komande je da pas više ne vuče.
  • KOMANDA STANI – Kada vam se ne sviđa gde je to pas naumio.
  • IGRA SA PSOM – Kada poneseš igračku u šetnju, za psa postaješ vlasnik sa dodatom vrednošću.
  • ZABRANE ODREĐENIH PONAŠANJA (SKAKANJE NA LJUDE, KLOPANJE U PARKU…) – Vlasnik vredan poštovanja je onaj koji ume i da zabrani psu. Sve dozvoljeno – pas tumači kao tvoju slabost a ne i velikodušnost.

Kada GoDoG VIDEO dresura nije za tebe?

Kao što smo rekli, svako uživanje zahteva početni trud. Ukoliko misliš da će to nekako samo od sebe ići, GoDoG VIDEO nije pravo rešenje za tebe.

Ukoliko nisi od onih koji bi se samostalno upuštali u nova izučavanja, već želiš učenje dresure uživo, tvoj izbor bi trebao da bude redovna obuka.

Gradivo u okviru GoDoG VIDEO se odnosi na pse koji su psiho-fizički stabilni. Rad sa psima koji su pokazali neke znake agresije ili prekomernog straha treba da bude u prisustvu profesionalaca.

Garancija zadovoljstva

Za GoDoG VIDEO dresuru dajemo ti 100% garanciju zadovoljstva ili vraćamo kompletan iznos uplaćen. Šta to znači u praksi?

To znači da u bilo kom trenutku, tokom prvih 15 dana trajanja kursa, možeš tražiti kompletan povrat novca. Sve što treba da uradiš je da napišeš da ovaj kurs nije ispunio tvoja očekivanja i da želiš novac nazad. I to je to, dobiješ svoj novac nazad.

Da rezimiramo!

Kompletan program

Sve vežbe sa naše redovne obuke su sada ONLINE.

Dresura iz džepa

24/7 imaš pristup programu obuke gde god da se nalaziš.

Kako izabrati psa?

Odlična VIDEO radionica za sve vlasnike koji su fazi biranja pravog psa za sebe.

GoDoG skripta

Pre nego se upustiš u dresuru, bilo bi odlično da pročitaš našu skriptu. Skripta je takođe ONLINE, u PDF formatu.

Lako za korišćenje

Program te samostalno vraća na video materijale koji nisu pregledani.

Želiš da nas pitaš?

Edukacija je interaktivna - odgovorićemo na svako tvoje pitanje.

Neograničeno

Redovna obuka dođe i prođe, ONLINE obuka ti uvek ostaje.

Sve na jednom mestu

Sve vezano za ponašanje tvog psa je sada na jednom mestu.

Naše preporuke

Mileva i Dobra

"Sa radošću smo dolazili i uživali u vašem neposrednom i prijatnom ophođenju."

Mike i Nađa

"Bilo je pravo zadovoljstvo učiti od ovih divnih ljudi. Naš život Sa Atinom je sada znatno lakši. Hvala vam!"

Zorica i Nikola

"Naš Maks više ne vuče u šetnji."