Dresura pasa | Obuka vlasnika “GoDoG”

 

Čovek je sebi izabrao vrstu kao njegovo produženo čulo. Vrsta je PAS. Psi su u prošlosti bili isključivi pomoćnici u lovu. Kako se vremenom smanjivala čovekova potreba za lovom, psi su počeli da menjaju samo svoj status a nikako i potrebu u čovekovom društvu.

Pas u savremenom društvu postaje ravnopravan član u porodici. Upravo taj noviji odnos u društvu – pojačana tolerancija, dovodi ponekad do neadekvatnog odnosa između čoveka i psa.


GoDoG Obuka je posvećena pravilima u odnosu čovek – pas, kao i granicama dopuštenog preko kojih čovek ne sme popustiti. Znanje u vaspitavanju psa predstavlja preduslov za kasnije uživanje i totalno uzajamno prepuštanje između čoveka i psa.
Naša obuka koristi savremene, jednostavne tehnike za vaspitanje Vašeg psa. Našim znanjem želimo da Vam pokažemo najlakši put do visokog nivoa obuke – na kome su psi poslušni, socijalizovani i motivisani.


U zavisnosti od Vaših želja kao i uzrasta psa razvili smo dva tipa redovne obuke: GoDoG Puppy – dresura šteneta (uzrast 3-6 meseci), GoDoG Home – dresura pasa za kućne uslove, kao i GoDoG VIDEO  dresuru kojoj pristupate ONLINE.

NAŠ TIM...

PEĐA JAĆIĆ

TEA JAĆIĆ

ALEKSANDAR RADOMIROVIĆ

STRAHINJA MILOŠEVIĆ

_

Naša misija: “Ukoliko nisi ni pomislio na psa – bar pomisliš, ukoliko se premišljaš – da odlučiš, ukoliko ga već imaš – da ga naučiš.

_

Ako je ljubav gorivo, onda je znanje kormilo u odnosu sa psom.

_

“Biraj karakter psa nad kojim sutra možeš ostvariti autoritet!” 

_

Često nam kažu: “Da sam znao šta sve dobijam obukom, mnogo ranije bi doneo odluku da obučim svog psa.” 

PEĐA JAĆIĆ

_

Naša misija: “Ukoliko niste ni pomislili na psa – bar pomislite, ukoliko se premišljate – da odlučite, ukoliko ga već imate – da ga naučite.” 

TEA JAĆIĆ

_

Ako je ljubav gorivo, onda je znanje kormilo u odnosu sa psom.

ALEKSANDAR RADOMIROVIĆ

_

“Biraj karakter psa nad kojim sutra možeš ostvariti autoritet!” 

STRAHINJA MILOŠEVIĆ

_

Često nam kažu: “Da smo znali šta sve dobijamo obukom, mnogo ranije bi doneli odluku da obučimo svoga psa.”” 

Pogledaj kako to rade naši psi...

Video Poster Image